در این مقاله شرایط عمومی و اختصاصی مصاحبه دانشگاه بقیه الله (عج) و برخی نکات لازم جهت موفقیت در آن را شرح خواهیم داد مقوله انتخاب رشته کنکور سراسری همواره چالش های زیادی را برای داوطلبان ایجاد می کند به گونه ای که تاثیر برخی از این چالش ها تا چندین روز پس از اتمام فرآیند انتخاب رشته ادامه دارد یکی از این موارد وجود رشته های نیمه متمرکز در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری است ویژگی اصلی این رشته ها مصاحبه آنها است که تاثیر بسیار شگرفی در قبولی نهایی داوطلبان دارد در میان رشته ها و دانشگاه های نیمه متمرکز یکی از پر رونق ترین دانشگاه ها دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) است که به دلیل پذیرش در رشته های پزشکی و داروسازی و پیراپزشکی همواره در کانون توجه داوطلبان قرار دارد شرایط این دانشگاه توسط مشاوران حامی در این مقاله مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.

شرایط کلی مصاحبه دانشگاه بقیه الله (عج)

جلسات مصاحبه  دانشگاهی فارغ از نکات تخصصی و سوالات ویژه دارای برخی از ویژگی های ظاهری و کلی می باشند که مختصرا در زیر بیان می شود:

۱- شرایط پوشش ظاهری را رعایت کنید.

۲- با گشاده رویی وارد اتاق مصاحبه شوید.

۳- هرگز تند صحبت نکنید و کلمات را شمرده شمرده بیان کنید.

۴- روزهای قبل از مصاحبه سوالات عقیدتی سیاسی موجود در کانال تلگرام حامی را مطالعه نمایید.

۵-حتی الامکان سعی کنید با چند نفر از ورودی های سال قبل دانشگاه بقیه الله (عج) صحبت کوتاهی را داشته باشید.


شرایط اختصاصی مصاحبه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)

قبل از حضور در جلسه مصاحبه دانشگاه بقیه الله (عج) باید نکات زیر را بررسی نموده باشید:

دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در رشته های گروه پزشکی تنها از میان داوطلبان مرد اقدام به پذیرش دانشجو می کند.

برای تحصیل در این دانشگاه بایستی سلامت جسمی و روانی را برای خدمت مورد نظر داشته باشید همچنین نباید به هیچکدام از گروه های سیاسی خاص تعلق داشته باشید یا  قبلا در آنها فعالیت داشته باشید.همچنین اعتیاد به مواد مخدر مانع پذیرش در این دانشگاه است.

حداکثر شرط سنی برای پذیرش در این دانشگاه ۲۰ سال تمام است که البته با تبصره هایی نظیر عضویت فعال بسیج و خانواده های محترم ایثارگران این شرط سنی حداکثر تا ۲۵ سال قابل افزایش است.

در شرایط مساوی اولویت پذیرش با بستگان درجه یک خانواده های معظم شهدا ، جانبازان، ایثارگران و رزمندگان است.

پذیرفته شدگان نهایی از لحظه ورود به دانشگاه به استخدام رسمی سپاه پاسداران درمی آیند و از امکانات حقوق و بورسیه به طور کامل برخوردار خواهند شد و پس از فارغ التحصیلی نیز در مراکز درمانی سپاه شاغل خواهند شد.

منتخبین در بدو ورود باید دوره عمومی پاسداری را در یکی از مراکز آموزش سپاه پشت سر بگذارند.

تذکر: داوطلبین بعد از قبولی (مراحل گزینش- تحقیقات محلی- معاینه پزشکی و …) در دانشگاه به عنوان بورسیه به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در می آیند و تابع مقررات آن خواهند بود. پس از فراغت از تحصیل با توجه به نیاز سپاه و نظر معاونت بهداشت و درمان سپاه محل خدمتی افراد مشخص می گردد.


سوالات خود را وبسایت گروه آموزشی حامی مطرح نمایید تا مشاورین ما پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشند.

www.hamiteam.ir